Μονάδα Αιμοδυναμικής Μελέτης Πνευμονικής Υπέρτασης: Στη μονάδα διενεργούνται καθετηριασμοί των δεξιών καρδιακών κοιλοτήτων για διάγνωση και παρακολούθηση ασθενών με Πνευμονική Υπέρταση από διάφορα αίτια.

Μονάδα Υπερηχογραφίας  Θώρακα: Η μονάδα εξυπηρετεί ασθενείς που νοσηλεύονται σε άλλες κλινικές του νοσοκομείου και έχουν ανάγκη διαγνωστικών ή επεμβατικών πράξεων με τη βοήθεια του υπερηχογραφήματος πνεύμονα.

Εργαστήριο μελέτης διαταραχών της αναπνοής στον ύπνο: Το Εργαστήριο λειτουργεί σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο και διαθέτει 3 κλίνες για διενέργεια πολυσωματοκαταγραφικών μελετών ύπνου (μάθετε περισσότερα).

Εργαστήριο Εργοσπιρομετρίας: To εργαστήριο εργοσπιρομετρίας λειτουργεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο και πραγματοποιεί καρδιοαναπνευστική δοκιμασία κοπώσεως (μάθετε περισσότερα).

Ιατρείο παρακολούθησης ασθενών μετά τη ΜΕΘ: Στο ιατρείο παρακολουθούνται ασθενείς που έχουν νοσηλευτεί στη ΜΕΘ μετά την έξοδο τους από το νοσοκομείο.

Πειραματικό Εργαστήριο Ιατρικής Εντατικής Θεραπείας: Το εργαστήριο βρίσκεται στην ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης και ασχολείται με πειραματικά μοντέλα οξείας βλάβης πνεύμονα.